Har du ett uppdrag har vi kompetensen

Linux- och Unix

Vår kompetens sträcker sig från daglig förvaltning till design, utveckling och integrering av systemplattformar i fysiska som virtuella miljöer. Vi jobbar med Red Hat, Docker, VMware, NetApp, Rack & Blade System, mikrolösningar, molnlösningar, HPC Distributed Computing, nätsäkerhet och automatisering med verktyg som Puppet och Ansible.

Kontakta oss

DevOps

Våra DevOps-konsulter optimerar och effektiviserar din organisation. De har en djup teknisk kompetens, är utbildade i att föra sin kompetens vidare samt att vara länken mellan utvecklare och beställare.

Kontakta oss

IP-nät

Vi erbjuder kompetens inom routing och switching samt design och daglig nätverksdrift baserat på lösningar från Juniper, Mellanox, Cisco, F5 Networks, Xsigo (Oracle OVN), Checkpoint, Fortigate, PfSense, Ubiquity, Extreme Networks, Brocade m.fl. Det inkluderar tjänster som brandväggs-konfiguration, testning, lastbalansering, nätverkssäkerhet, I/O-virtualisering och Virtual Fabric Technology.

Kontakta oss

Exempel på uppdrag

Linuxkonsult med fokus på automatisering

Inom fordonsindustrin hjälper vi en kund genom att agera stöd för deras IT-avdelning. Vår konsults spetskompetens finns inom Linux-serverplattform och automatisering med Ansible.

Teknisk produktägare i spelbranschen

En konsult utför ett uppdrag åt en kund i spelbranschen där fokus är att ansvara för produktområdet OpenShift. Konsulten har teamansvar och är med i produktutvecklingen via agilt ledarskap.

Arkitekt för infrastruktur inom retail

I retailbranschen har vi en konsult som ansvarar för inköp av nya globala PaaS- och SaaS-verktyg och applikationer, rekommenderar design, verktyg och upplägg för effektivitet, kostnader och säkerhet. Konsulten ansvarar även för företagets cloud-miljö.

Nätverkstekniker säkrar infrastruktur i telekombranschen

För ett företag i telekombranschen tar vår konsult hand om nätverksadministration, kundsupport och upprättandet av en säker IT-infrastruktur och brandväggar.

Ärendehantering inom Linux på svensk myndighet

Vår konsult tar emot, utför, uppdaterar och dokumenterar ärenden enligt incident-, problem- och change-processer. Arbetet innebär även att stötta vid konfigurering och felsökning av bland annat Apache, lastdelare och lagring samt överlämning av arbetsuppgifter till första linjen.

Kontaktpersoner: