Red Hat-utbildningar

Red Hat Learning Subscription

Tillgång till över 50 Red Hat-kurser till ett riktigt bra pris – för dig som vill gå flera kurser och lära dig i din egen takt.

Logo-Red_Hat-Bus_Partner-Training-A-Reverse-RGB.png

Lexher AB är auktoriserad
Red Hat Training Partner level 4

Lexher Training Center är Red Hats auktoriserade Training Partner i Sverige, den enda med certifierad level 4-utrustning. Det innebär att alla Red Hat-kurser som inte är onlinekurser hålls i våra lokaler i Kista. Här kan du även genomföra certifieringar i våra godkända testrum.

Examination, paket eller kurs

Välj det du behöver för att utveckla och fördjupa din kompetens; en fristående kurs, ett utbildningspaket eller en examination. Utbildningspaketen innehåller flera kurser som förbereder dig för en examination som gör dig till certifierad inom Red Hats respektive disciplin. Kurser och utbildningspaket finns för alla, från nybörjare till erfarna utvecklare.

Lärarlett

Klassrumsutbildning är fysiska lektioner i Lexhers lokaler i Kista.

Videolänk är ett alternativ till den fysiska klassrumsutbildningen. Det är utbildningar som genomförs i realtid med en lärare via länk. Alltså lektioner där deltagarna deltar på de utsatta tiderna och kan ställa frågor till läraren, precis som om alla var på samma ställe.

Självstudier

Med inspelade lektioner tar du del av utbildningen genom filmer där en lärare går igenom materialet kapitel för kapitel samt datorbaserade övningar.

E-lärande bygger på självstudier med digitalt material i form av läsning och datorbaserade övningar.