Red Hat-utbildningar

VILKEN UTBILDNING PASSAR BÄST?

Gör vår Skills Assessment och få förslag på lämplig utbildning

Skills Assessment

Intresserad av en certifiering inom Red Hat? Sök på 'Red Hat Exam' i sökfältet.

OBS! Certifieringstillfällen finns tillgängliga kontorstid nästan alla vardagar, när man beställer får man en länk till en bokningssida där man bokar en tid.

Red Hat Learning Subscription

Tillgång till över 50 Red Hat-kurser till ett riktigt bra pris – för dig som vill gå flera kurser och lära dig i din egen takt.

Prova RHLS gratis i 7 dagar! Ja, jag vill prova!

Logo-Red_Hat-Bus_Partner-Training-A-Reverse-RGB.png

Lexher AB - Auktoriserad
Red Hat Training Reseller Partner

Lexher är auktoriserad Red Hat Training Reseller Partner. Det innebär att vi kan erbjuda samtliga Red Hats utbildningar.

Examination, paket eller kurs

Välj det du behöver för att utveckla och fördjupa din kompetens; en fristående kurs, ett utbildningspaket eller en examination/certifiering. Utbildningspaketen innehåller flera kurser som förbereder dig för en examination som gör dig till certifierad inom Red Hats respektive disciplin. Kurser och utbildningspaket finns för alla, från nybörjare till erfarna utvecklare.

Lärarlett

Klassrumsutbildning är fysiska lektioner på plats i utbildningslokaler i centrala Stockholm.

Videolänk är ett alternativ till den fysiska klassrumsutbildningen. Det är utbildningar som genomförs i realtid med en lärare via länk. Alltså lektioner där deltagarna deltar på de utsatta tiderna och kan ställa frågor till läraren, precis som om alla var på samma ställe.

Självstudier

Med inspelade lektioner tar du del av utbildningen genom filmer där en lärare går igenom materialet kapitel för kapitel samt datorbaserade övningar.

E-lärande bygger på självstudier med digitalt material i form av läsning och datorbaserade övningar.